lauantai 7. huhtikuuta 2018

Asiakastöitä koulussa – Maatalousyhtymä Lehtonen & Suominen

Maatalousyhtymä (tai MTY Lehtonen & Suominen) oli toinen asiakkaamme, mutta joka oli pääasiassa Jennin vastuulla. Siinä missä hän tuotti pertteliläiselle lammastilalle nettisivut ja ison kasan valokuvia, me parini kanssa suunnittelimme heille logon.

Tein tapani mukaan useita ehdotuksia, joista muutamat vedin Illustratoriin asti. Aikapula oli kuitenkin aivan todellinen ja olisin halunnut voida keskittyä tähän työhön paljon paremmin, mutta sain ainakin tehtyä jonkinnäköiset ehdotukset.

Tässä ohessa lisäksi parini Pinjan tekemä lopullinen, asiakkaan valitsema logo, johon minä puolestani tein graafisen ohjeistuksen hänen ollessa kiireinen Circus Johkun juttujen parissa.


Lisäksi kävimme Jennin kanssa kuvauskeikalla Perttelissä ihan paikan päällä, ja näimme asiakkaan omistamat rotulampaat, norjalaiset rygjat! :D Oli todella hauska päivä, ja tuli paljon kuvia otettua ja saatua ennen kaikkea ainutkertainen kokemus, sillä näimme tilalla myös vuoden ensimmäiset karitsat, jotka olivat syntyneet saman päivän aamuyönä. Rakastuimme! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti