lauantai 7. huhtikuuta 2018

Asiakastöitä koulussa – Circus Johku

Työssäoppimisjakson päätyttyä meillä alkoi 5vk kestävä koulussa opiskelun jakso ennen seuraavaa työssäoppimista. Jakson teemana oli, että opiskelijat jaettiin pareittain/kolmisin työtiimeihin sen mukaan, mihin haluaa ammatissaan keskittyä. Itse olen graafisen suunnittelun ja mediasisällön tuottamisesta kiinnostunut, joten töitä rupesin tekemään samanhenkisen parini Pinjan kanssa. Hommana oli hankkia vanhan, tutuksi käyneen tyylin mukaan asiakas, jolle sitten tuotetaan sisältöä - meidän tapauksessamme siis graafisen suunnittelun töitä.

Meidän asiakkaaksemme tuli turkulainen sirkusyrittäjä. Hänellä oli entuudestaan lähinnä Facebook-sivusto, mutta me lähdimme suunnittelemaan hänelle vähän kaikkea sen lisäksi:

-yrityksen logo (Circus Johku)
-sirkustaiteilijoiden harrastepaikan logo (Circus Lounge)
-julisteita 2kpl (acroyogan & käsilläseisontakurssien kevätkauden julisteet)
-yritysilmeen suunnittelu ja yhtenäistäminen
-oma verkkosivusto
-instagram-kuvakehys

Aloitimme ihan ensimmäisenä julisteiden suunnittelusta tavattuamme ensin asiakkaamme Turussa ensimmäisellä viikolla. Ohessa syntyi logoehdotuksia.

Alla tekemäni juliste-ehdotukset, vasemmalla ensimmäinen vedos ja oikealla valmis versio. Kuten näkyy, alunperin AcroYogaa mainostava juliste muutettiinkin käsilläseisontakurssin julisteeksi.

 

Tässä toinen tekemäni juliste-ehdotus. Se puolestaan meni AcroYogan mainostukseen. Yläsivissä ensimmäisen vedoksen 2 eri versiota, alarivissä asiakkaan toiveen mukaan tehtyjä uusia versioita.Koulujakson loppua kohden tuli kuitenkin niin kiire omalla kohdalla portfolion kokoamisen, työhakemuksien ja ammattikorkean ennakkotehtävien parissa, että osuuteni Circus Johkun parissa väheni. Suunnittelin kuitenkin ehdotukset niin yrityksen ja Circus Loungen logojaa, käyntikorttia kuin jossain määrin nettisivustoakin ajatellen, mutta viime mainittu ei päätynyt asiakkaalle asti.

Ohessa käyntikorttiehdotuksiani, ja kolmessa niistä näkyy mukana myös asiakkaan valitsema yrityksensä logo, jonka on tehnyt parini Pinja.

 Ja vielä tähän lopuksi erilaisia tekemiäni logoehdotuksia, joista puhuinkin jos postauksen alkupuolella. Rivistön ylinnä ensin tusseilla käsin tehtyjä versioita, alempana Illustratorilla tehdyt vedokset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti