lauantai 7. huhtikuuta 2018

4. Työviikko

Neljän päivän ihana pitkä pääsiäisviikonloppu taittui ja alkoi neljäs viikkoni Kukkatalolla. Huomasi kyllä heti tiistaina töissä ollessa että pyhäpäivät ovat tehneet tehtävänsä, sillä tulipalokiireisen edeltävän viikon sijaan tämä viikko tulee olemaan päinvastaisesti todella rauhallinen ja hiljainen. Nyt oli viimein aikaa perehtyä paremmin pöytien ja nurkkien siistimiseen ja sen sellaiseen. Loppuviikon puolella saatiin lisäksi uusi kukkakuorma uusine myynti-istutuksineen, joten pääsin tekemään uusia keväisiä esillepanoja. Lisäksi tuli tiivistettyä pöytiä, purettua kuormia ja pestyä pöytiä tarpeen mukaan.

Toisin sanoen pääsiäistä siivoiltiin pitkin viikkoa pois, ja ylijäänyttä ja myyntikuntoon kelpaamatonta narsissia vedettiin biojäteastioihin. Tuli kyllä semmoinen olo, että tänä vuonna narsissia oli tilattu myyntiin hieman liikaa... Kuitenkin, pääsin kaiken ohella tekemään ihan itse myös istutuksia. Tämä tarkoittaen siis sitä, että korjasin myynti-istutuksia ottamalla kulahtaneita kukkia niistä pois ja korvaten uudella samanlaisella, tai vaihtamalla kokonaan uuteen. Tämä oli todella kivaa, vaikka ajoin hiukan hidasta, mutta tykkäsin todella kun pääsin harjoittamaan omaa visuaalisuuttani tässä ja miettimään mikä näyttää hyvältä ja mikä ei.
 Yllä kuvia korjaukseen tulleista istutuksista kuvia, sekä perhosella koristetuissa purkeissa tekemäni uudistusistutus. Helmililjat ja narsissit olivat räjähtäneet ylikasvaneisuuttaan, joten pääasiassa istutuksien korjaus tähtäsi niiden vaihdatukseen.

Ja tässä alla erään istutuksen korjaus. Vasemmalla alkuperäinen istutus, keskellä ja oikealla korjaukseni. Vaihdoin tasettinarsissin tilalle krysanteemeja, ja laitoin erilaiset koristetikut.


Alla ryhmäkuvaa korjaamistani istutuksista, ainakin itse olen ihan tyytyväinen. Alunperin näissä oli erilaiset koristukset ja valkoisen hentohelmililjan sijaan perinteiset siniset helmililjat.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti