lauantai 7. huhtikuuta 2018

2. Työviikko

Kukkatalon toinen viikko sisälsi lisää kuormien purkamista, sillä rekka kuljettaa kukkia pääasiassa säännöllisin väliajoin myymälään, ja mitä nopeammin uudet kukat saadaaan rullakosta pöytään, sen parempi ja myymälän visuaalisen ilmeen kannalta ihanteellisempi. Olin mukana tässä apulaisena, ja järjestin kukkia pöytiin uusiksi tilavaatimuksien mukaan.

Visualistiopiskelijana vastuullani on nyt paitsi esillepanojen teko, myös niistä huolehtiminen; myyntipöydät ovat nimensä veroisia, joten luonnollisesti osa tuotteista lähtee aina asiakkaiden mukaan päivien mittaan ja harvenevaa esillepanoa on ylläpidettävä. Lisäksi kukat elävinä olentoina tarvitsevat hoitoa, kuten kastelua ja nuukahtaneiden vaihtamista uuteen. Toisin sanoen huolehdin itse kaikesta edellämainitusta, ja pidän siitä kovasti.

Korjasin lisäksi aiemmalla viikolla tekemäni tuulikaappistailauksen vaihtamalla kasveja uusiin ja tekemällä parit istutukset. Alla vielä myymälän nurkkapöytien stailaus ennen ja jälkeen.Lisäksi tällä viikolla sain liäksi kokonaan uuden stailaushomman, nimittäin myymälän istutuspisteen ehostamisen houkuttelevampaan kuntoon.

Ohessa yllä istutuspiste ennen ja alla jälkeen stailaukseni.Näiden lomassa olen hyllyttänyt ruukkuja, minulle opetettiin hintalappujen tekeminen ja haklift-kärryn (hakki, pumppukärry, pumppis....) käyttö, jolla siirrellään myymälässä painavia artikkeleita, kuten multasäkkikasoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti