lauantai 7. huhtikuuta 2018

3. Työviikko

Kolmannella viikolla lähestyvä pääsiäinen alkoi näkyä jatkuvasti tihentyvänä ihmisvilinänä Kukkatalolla ja saapuvien narsissikuormien valtavana määränä. Toisin sanoen pääsiäisviikko meni tosi pitkälti ihan vain muutaman asian parissa; tete-narsissin lajitteluna myyntipöytiin ja uusien kukkarullakoiden kuljettamisena asiakkaiden saataville, pääsiäisaiheisten istutuksien myyntipöydän kunnossapidossa (tiivistys, täyttö, yleisilmeestä huolehtiminen) ja stailauksien kukkien hyvinvoinnista huolehtimisessa. Oli tosi kiireistä koko ajan, ja tekemistä riitti vieläkin enemmän kuin yleensä.

Yllä myös kuvaa juuri ylikukkimisvaihetta lähestyvien narsissien saksimisesta leikkokukiksi myymälän floristeja varten, pääsiäisaiheisten kimppujen sidontaan. Tällä tavoin perkasin levyn-pari narsissia.

Ja yksi erikoisuuskin pääsiäisviikkoon mahtui, sillä Kukkatalon pihalla asustellut siipirikko pulu päätti juuri ennen kiirastorstain vilkkainta hetkeä kävellä aukinaisesta takaovesta sisälle myymälään. :DD Toisin sanoen sain visualistin lisäksi leikkiä eläintarhan työntekijää, kun pyydystin linnun pyyhkeen sisälle ja vein takaisin ulos kukkapöytien lomasta haahuilemasta. Onneksi lintu oli hyvin kesy, eikä operaatiosta tullut suurempaa hälyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti