sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Uusi työssäoppimispaikka ja 1. työviikko

Oli lokakuun 23. päivä ja kuten viimekin vuonna näihin aikoina, se tarkoitti uuden työssäoppimisjakson alkamista. Uusi paikkani on Ylhäisten Sisustustehdas Salossa, joka myy nimensä mukaisesti varsinkin huonekaluja ja mattoja. Myymälätyön sijaan olen tällä kertaa toimiston puolella, ja se jos mikä on ihan uutta ja jännittävää - ja ainakin tähän mennessä on tuntunut enempi omalta jutulta. Työaikani on joka arkipäivä ma-pe 8-16 eli sama kuin kaikilla toimiston työntekijöillä. Myymälän myyjät ovat töissä 10-18.

Ensimmäisellä viikolla aloittelin kaikessa rauhassa tutustumalla Sisustustehtaan mattovalikoimaan tekemällä niille Illustratorilla infokylttejä ja kiinnittämällä niitä omille paikoilleen myymälään. Pian tämän jälkeen aloitin väsäämään katalogia eli kuvastoa yrityksen markkinoimia käytävämattoja varten, jotta niitä voitaisiin jakaa jälleenmyyjille. Tämä oli kyltteihin verrattuna hitaampaa tekemistä, sillä monista matoista puuttui oikeanlaisia kuvia, joten tehtäväni oli myös valokuvaus sekä kuvien värien säätäminen mahdollisimman lähelle todellista silmin nähtävää sävyä Photoshopin avulla. Lisäksi valokuvasin uutuusmattoa yrityksen verkkokauppaa eli matto.fi varten ja tein yhdestä matosta mainoksen - ensimmäinen itse tekemäni koskaan. :D Lisäksi joka viikon perjantaina teen Sisustustehtaan Facebook-sivuille päivityksen, mitä nyt ensimmäisellä viikolla päivityksen julkaisua en tehnyt vaikka valokuvat siihen otinkin.


Yllä kuvassa oma työpisteeni, jossa saan käyttää Macin pöytäkonetta aina kun tarvitsee, ja Canonin kamera sun muita tarvikkeita. Myös kuumalaminointilaite sekä paperileikkuri ovat vapaassa käytössäni. 


Pakollinen kuva ja silleen, mutta pääsin viimein ensimmäistä kertaa elämässäni laminointikonetta käyttämään... Nyt haluan tuollaisen itsellenikin. :'D


Yllä tekemäni mattomainos ja alapuolella kuvat mattokuvien kuvamuokkailuista ja katalogin tekemisestä.



Lopuksi alla vielä kuvat ensimmäisestä FB-päivityksestäni, vaikka itse julkaisemista en sivulle tehnytkään. Valokuvat ovat ottamiani.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti