lauantai 14. lokakuuta 2017

Kuvausjärjestelyt & näyttö

Syksyn kuvausjärjestelyt toimivat kuten viime keväänäkin, eli hankimme itse asiakkaan ja kuvasimme hänen tuotteitaan, mutta erona tällä kertaa se, että kuvauksia ei tehty pareittain harjoituksena vaan itsenäisenä ja näyttö koko touhun kiintotähtenä. Oma asiakkaani oli kauneussalonki Esthetic Salon Plazasta ja yksityisen yrityksen myymät Guinot-ihonhoitotuotteet.

Kuvauksia varten seikkailin paljon Pinterestissä ja tein oman taulun ideoille. Esivalmistelin kuvauksia useita päiviä tekemällä luonnoksia ja suunnittelemalla rekvisiittaa, mutta huomasin loppuvaiheessa miten jätin varsinkin valojen käytön suunnittelun turhan vähälle. Se näkyi purkaessani ja muokatessani otettuja kuvia Lightroomissa ja Photoshopissa, ja virheitä oli hankalaa tai mahdotonta korjata.

Alla olevien kuvien kanssa oli hankaluuksia.


  

Hyviä puolia oli kuitenkin se että opin paljon, vaikka muiden oheisprojektien luomassa kiireessä ja stressissä en osannutkaan keskittyä ollenkaan niin hyvin kuin olisin halunnut. Sain jälleen muistutusta aikataulujen luomisen tärkeydestä sekä siitä, miten kuvaukset vaativat oikeasti paljon enemmän aikaa kun kuvittelin. Myös harmonian saavuttamisen vaikeudesta sain näpäytyksiä, kun huomasin valmiiden kuvien sisältämät vinoudet. 

Loppujen lopuksi pariin kuvaan olin tyytyväinen. :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti