keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Hotel Fjalar - linnunpesä

Yllättävä asiakastyö ilmestyi aikalailla nurkan takaa, kun paikallinen majatalo Fjalar otti meihin yhteyttä ja halusi visualistiporukan tekevän heille ihan erityisen esillepanon. Majatalolle oli ostettu 20-vuotisjuhlien kunniaksi Eero Aarnion Paloma-valaisin pääoven eteen, eli suuri valkoinen valolintu, jonka ideana oli valaista muutoin turhan hämärää sisäänkäyntiä. Esillepanosuunnitelma tehtiin pareittain, eli Noran kanssa yhteistuumin lähdimme tähän työhön.

Asiakkaan toiveena oli saada Palomalle, eli meidän suussamme "Fjalarin linnulle", pesä. Opettajat kehottivat ajattelemaan asiaa suunnitteluvaiheessa myös reilusti aiheen ulkopuolelta laajemmasta näkökulmasta, mutta me Noran kanssa halusimme lähestyä asiaa kaikesta huolimatta juurikin linnunpesän kantilta. Teimme kukin omia lyijykynäluonnoksia ja suunnitelmia, jotka sitten käytiin yhdessä läpi ja kummankin suosikki-ideat yhteen fuusioituna muodostivat meidän varsinaisen työn.




Eli yllä hyvin nopeita ideointiluonnoksia, alla vasemmalla ensimmäinen Illustratorilla tehty vedos linnunpesästä sekä sen oikealla puolella värilllinen ja asiakkaan toiveiden mukaan paranneltu versio esillepanosta.

 

Valmis työ esiteltiin Fjalarin porukoille Powerpoint-esityksenä. Omamme oli nimeltään kaikessa yksinkertaisuudessa "Keinu".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti