sunnuntai 19. marraskuuta 2017

3. Työviikko

Tällä viikolla sain jällen uutta kokeiltavaa. Jatkoin yhä katalogin kanssa pala kerrallaan, kiireellisten projektien kylläkin mennessä ohitse, mutta tein mm. DesignHillillä jaettavan alennuskupongin, jolla sai -20% matto.fi:n normaalihintaisesta matosta. Se oli kivaa, sillä olen käyttänyt Adoben InDesignea viimeksi yläasteella kun oli lehdentaittokurssilla, ja vaikka en juuri mitään ohjelman käyttämisestä muistanut, kyllä se siitä lopulta lähti liikkeelle. :D


Alku oli hieman hitaanlaista sillä en ollut täysin varma mitä tehdä näin hassunmuotoisen logon kanssa, varsinkin, kun kupongista oli tuleva A6-kokoinen eli varsin pieni. Lopulta siitä tuli alla olevan mallinen.



Viimeisenä silauksena toimi matto.fi:n logon värin vaihtaminen oikeisiin arvoihin. Alla olevissa kuvissa lisäksi täysin valmis versio kupongista, sekä tulostetut ja valmiiksi leikkurilla leikatut kupongit yhdessä pinossa. Tuntui hyvältä tuottaa tällaista sisältöä ihan itse alusta loppuun, sillä koen yhä haluavani tehdä tämmöistä enemmänkin elämässäni ja fiilis siitä ainoastaan on vahvistunut.

 


Lisäksi valokuvasin mattoja ja editoin kuvat ja jatkoin katalogin parissa. Toinen viikon kohokohta graafisen puuhailun lisäksi oli jouluasetelman rakentaminen myymälän eteiseen eli tuulikaappiin, jonne rakensin jouluusen ja koristelin sen, mitä pieneen tilaan saa laitettua, sekä tein perjantaina viikon FB-päivityksen. Tällä kertaa kaikki tekstistä ja kuvista alkaen ovat omaa käsialaani.

Alla vähän kuavilua siitä kun rakensin sitten ensimmäisen joulukuuseni, kotona ja sukulaisilla kun on aina ollut oikea metsästä haettu, niin... No, kokemus tämäkin. :D Lisäksi alla tuulikaappi ennen ja jälkeen stailaukseni. Tila on ahtaanlainen, mikä harmittaa itseäni kun en saanut haluamaani pikkupöytää millään mahtumaan nojatuolin ja joulukuusen kaveriksi.



Tässä kaikkein alinna vielä tekemäni FB-postaus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti