torstai 13. lokakuuta 2016

Avoimien pähkinä

Ammattikoulussa on tosiaan avoimet ovet nyt 12.10.-13.10. ja niiden aikana juostavien asioiden lisäksi saimme tehtäviä liittyen trendikkäisiin printteihin, raportin tekoon ja huonetilan piirtämisen perspektiivissä.

Suosikki-trendini (yksi monista!), joka tuli vastaan Pinterestissä.

Tänä kautena rytmi ja ryhmittely tuntuisi olevan ihan erityisellä tapaa in, mitä kyseinen printtikuviokin heijastelee. Selvärajaisuus ja graafisuus yhdistyy tässä semmoiseen pieneen "huolimattomuuteen" ja rentouteen, mikä näkyy etenkin puoliympyröiden koon vaihtelussa ja siinä että niissä näkyy pieniä valkoisia pisteitä; hieman kuin maali olisi levittynyt pinnalle hieman huonosti. Mustavalkoinen näyttää dramaattiselta.

Trendin luonnehdintaa kymmeneltä kantilta:
-selvärajaisuus
-graafisuus
-siisti, tyylikkään rento
-rytmikkyys
-linjat vaakasuuntaan
-tapetti luo seinää leventävän vaikutelman
-mustavalkoinen dramaattisuus
-moderni
-harkittu mutta sattumanvarainen
-huomiotaherättävä

Ja tässä vielä linkki tauluuni "Painokuosien trendit".

Seuraavaksi piti suunnitella uusi, itse tehty raportti 60cm x 60cm, johon tuli sisältyä ainakin kuvia ja tekstiä, ja olla sen lisäksi mielellään trendikäs. Oma teokseni on tässä paitsi pintana, myös siten miltä se näytti Illustratorissa.



Vielä viimeisenä työnä oli piirtää kakkosvuoden opiskelijoiden luokkapuolen nk. "ruutuseinä", joka maalattiin nyt syksyllä kuviolliseksi ja jonka edessä oli sisustustavaraa. Mittasuhde on 1:20.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti