sunnuntai 13. marraskuuta 2016

2. Työviikko

Toisella työviikolla oman syyslomani jälkeen olin kaupassa klo 9-17, maanantaista torstaihin. Opettelin varsinkin alkuviikosta eritoten kassan kanssa työskentelyä ekaa kertaa ja myyntiä näin yleensäkin, ja uutta tietoa tuli niin järjettömästi lyhyessä ajassa että ihan päätä huippasi! :D Mutta ihan hiljaksiin se siitä lähti, ja alkoi tuntumaan jopa jotenkin järkevällä logiikalla toimivalta tekemiseltä. Paljon oppimista on tosin vielä edessäpäin, sillä asiakasvaraukset, lahjakortit ja kaikenlaiset muut semmoiset toimivat kaikki kassalla aivan omalla tapaansa. Mutta, ehkä sitten jonakin päivänä...

Myös asiakaspalvelua tuli kassatyön ohessa harjoiteltua aika paljon, Loppuviikolla tein paljon hommaa lisäksi varastossa samaan tapaan kuin ensimmäisellä viikolla, eli aika paljon hinnoittelin ja tarkistelin tuotemääriä. Näiden lisäksi hyllytin ja avustin myymäläpuolella tarpeen vaatiessa.

Tein lisäksi toisen oman esillepanoni toimisto-tuotteiden osastolle kun järkkäsin yhden seinustan kokonaan uusiksi, ja siirsin vakiotuotteiden tilalle trendikkäitä uutuuksia liikkeen ovelta niiden omalle osa-alueelle kaupan takaosaan. Vasemmalla hyllykkö sellaisena kuin se oli aluksi, keskellä uudet tuotteet jotka sain työkseni sommitella vanhojen sekaan, ja oikealla vielä hyllykkö kätteni jäljen mukaisena. Aika monia tuotteita piti siirtää pois hyllyistä varastoon säilöön tilan loppuessa kesken, mutta lopputulokseen olen tyytyväinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti