sunnuntai 10. joulukuuta 2017

7. Työviikko

Itsenäisyyspäivän kahtia jakama viikko oli vähäisempien työtuntien takia puuhakas, ja suurin osa ajasta meni joulukalenteripostauksien suunnitteluun, kuvausjärjestelyihin ja kuvien editointiin.  Alkuviikon eli maanantain ja tiistain tein tekemättömiä tai rästiin jääneitä töitä, eli mattojen peruskuvia ja sun muita ja editoin niitä sekä jaoin Matto.fi:lle, sekä tein viikkosuunnitelman ja suunnitelman postauksien tekoa varten. Itselläni on nimittäin tapana kirjoittaa ruutuvihkoon paljon muistiinpanoja siitä, miten ja missä kohtaa toteutan minkäkin työvaiheen, sekä mitä tavoittelen (tosi tärkeä osa työprosessia itselleni, kun teen kuvausjärjestelyjä). Myös tekstit suunnittelen tarkoin postauksien oheen.

Tässä viikon postaukset.

 



Itsenäisyyspäivän jälkeen torstaina muutin porrastasanteen itsenäisyyspäivästailauksen takaisin jouluisemmaksi, ja noudatin samaa ideaa kuin mitä aikaisemmin mutta hiukan eri tyynyin, haluten tehdä fiiliksestä vielä jouluisemman. Joulupukki-tyynyhän sinne siis eksyi, mutta itse asiassa pidän tästä versiosta aiempaa enemmän.

Ohessa kuvia tekemisestä itsestään, verhon vaihtoa sekä lopuksi valmis esillepano. Vaikka alimmassa kuvassa se ei näykään, höyhenvalaisimet jätin niille paikoilleen enkä ottanut pois.




Loppuviikolla eli torstaina ja varsinkin perjantaina otin lisäksi valokuvia Design Hillin joulutabloidia varten, jonne tulee oma sivunsa Sisustustehdasta ja Matto.fi varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti