torstai 20. huhtikuuta 2017

Muutama moodboard

Edistääksemme tapahtumasuunnittelua ja tilankäytön suunnitelmaa teimme moodboardit sekä Ready 4 Bisnestä että koululaulutapahtumaa varten. Moodboardin idea on välittää tapahtuman tunnelma asiakkaalle ja tapahtumajärjestäjälle itselleen, mikä helpottaa hankintojen tekoa ja tapahtuman visualisointia omassa mielessä. Moodboardissa tuodaan esille teema (esim moderni, vanhanaikainen, leikkisä), värimaailma ja sisutusehdotuksia. Boardit tehtiin ja koottiin Illustratorilla ja tulostettiin planssattaviksi suurkuvaytulostimella.

Ready 4 Bisnestä varten tekemäni moodboard oli hyvinkin SSKKY-henkinen, sillä väreissä hallitsi sitruunan keltainen ja appelsiinin oranssi, musta ja valkoinen höysteenä. Siksi tämän boardin nimi voisikin olla vaikka Sitrus. :)


Koululaulutapahtumaa eli Leticia-kuoron Suomi 100-juhlaa varten porukan kesken arvottiin koko tämän sadan vuoden ajalta vuosikymmenet, joiden mukaan moodboard tulisi koota. Omaksi vuosikymmenekseni arpoutui 1940-luku, sotien ja poliittisten mullistusten vuosikymmen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti