keskiviikko 29. marraskuuta 2017

5. Työviikko

Jo tutun puoleiseksi käyneeseen tapaan kuvasin uusia mattoja verkkokauppaa varten ja editoin niitä, mutta tein myös myymälävisualistien hommia: tein maanantaina jouluaiheisen stailauksen myymälän rappustasanteelle ja vaihdoin sen ohjaajani kanssa yhdessä loppuviikosta itsenäisyyspäivän tyylin mukaisesti kun saimme äkillisen inspiraation asiaan. :) Ajatuksena on palauttaa stailaus takaisin jouluisempaan itsenäisyyspäiväjuhlallisuuksien jälkeen.



Yllä lähtötilanne rapputasanteen kanssa sekä itse suunnittelemani ja toteuttamani joulustailaus. Alla olevassa pystykuvassa näkyvät Vita Eos-höyhenvalaisimet laitettiin omistajan toivomuksesta vielä jälkikäteen. :)


Itsenäisyyspäivästailauksesta tuli puolestaan tämmöinen. Ajatuksena oli tuoda suomalaista muotoilua esille, niin sanotulle paraatipaikalle, sillä tuolina stailauksessa on mikäpä muukaan kuin aito Artek.



Lisäksi pääsin hieman askarteluhommiin, sillä olin mukana tekemässä sisustussuunnittelijoita varten koottavia mattojen näytepalakansioita, ja mittasin ja leikkelin paksusta pahvista kansioiden sivuja.


Ohessa tuli myös tehtyä pieni extrahomma, nimittäin kirjeen teko Radio Novalle, jonka iltapäivälähetys inspiroi Ylhäisten porukoita myymään aiemmassa postauksessa selittämiäni tonttuoven mattoja. Kirjekuoreen laitettiin mukaan myös pari esimerkkimattoa juontajia varten. Toivon mukaan kirje pääsisi mukaan radio-ohjelmaan asti, sillä se olisi tosi hyvää ja hieman erilaista mainosta yritykselle. :D Olen siten jälleen kokemusta rikkaampi, varsinkin, kun mainonnan ala kiinnostaisi tulevaisuudessakin.


Eikä se mainontajuttu päättynyt tähän, sillä loppuviikosta laadin myös aivan itse alusta loppuun Sisustustehtaalle Black Friday-mainoksen Facebookiin ja tein siitä banneri- ja normaaliversion. Tämä oli tosi kivaa, ja tuntui ihan siltä omalta jutulta!


Ensimmäinen tekstiversio vasemmalla ja lopullinen oikealla. Tulos ei kuitenkaan ollut kovin Black Friday-henkinen, vaan enemmänkin tavallinen mainos.

Siksi muutin tekstiä ja muotoilin fontteja lisää, minkä jälkeen kävin välissä hieman valokuvaamassa ja vaihdoin alkuperäisen taustakuvankin aivan kokonaan. Ensimmäinen mainoskokeilu näkyy oikealla, lopullinen Faceen julkaistu mainos oikealla.


Facebookia varten editoin yllä olevan mainoksen pohjalta kaksi erilaista versiolta. Loppujen lopuksi käyttöön päätyi versio, jossa näkyy samat mainostekstit kuin A4-muotoisessa versiossa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti